Project image
project
Lutmastraat
plaats
Amsterdam
opdrachtgever
Rochdale
grootte
180 woningen en 2 BOG
duur
eind 2019
start
november 2018

Waarom deze werkzaamheden?

Rochdale heeft voor dit complex in Amsterdam met 180 woningen en 2 bedrijfsruimtes Logchies de opdracht gegeven voor onderhoud, verbetering en isolatie van het dak aan met name het complex en de woningen. De werkzaamheden zijn eind 2018 gestart en naar verwachting klaar eind 2019.

Wat gaan we doen?

Werkzaamheden aan de buitenkant:
We voeren de benodigde werkzaamheden uit aan de buitenkant van het complex. Er worden werkzaamheden uitgevoerd aan het dak en het gevelmetselwerk en gevelvoegwerk wordt hersteld. De kozijnen worden nagelopen, de balkons worden opgeknapt en we schilderen de elementen aan de gevel.

Werkzaamheden algemene ruimten:
de gemeenschappelijke trappenhuizen en de zolderoverloop worden geschilderd. Alle voordeuren worden opnieuw geschilderd.

Werkzaamheden in de woning:
Na een technische opname heeft Rochale bepaald in welke woningen wij werkzaamheden verrichten aan douche, toilet en/of de keuken. Als wij in een woning deze werkzaamheden uitvoeren dan nemen wij uiterlijk twee weken van te voeren telefonisch contact met de bewoner om de planning af te stemmen. Enkele woningen hebben nog een open verbrandingstoestel; deze worden vervangen voor gesloten toestellen. In andere woningen wordt de verouderde cv vervangen voor een nieuwe cv. In alle woningen wordt onderhoud gepleegd aan de riolering en de standleiding. In veel benedenwoningen is zwam gevonden. Het bestrijden van zwam en het vervangen van aangetaste vloerdelen is onderdeel van noodzakelijk onderhoud.

Hoe lang duurt het?

De werkzaamheden zijn gestart in november 2018 en zijn, naar verwachting, in september 2019 gereed.

Meest gestelde vragen

Waar komt de bouwplaats?
Voor het werk is een bouwplaats nodig voor de opslag van materiaal en schaftketen. Deze bouwketen zijn geplaatst aan de Talmastraat ter hoogte van nummer 19. Ook nemen wij vier parkeerplaatsen in beslag ter hoogte van nummer 15 en 17. Op Talmastraat 11 hs gebruiken wij een woning als directiewoning.
Veroorzaken de werkzaamheden overlast?
De werkzaamheden in en om uw woningen veroorzaken helaas soms geluids- en stofoverlast. Met name de werkzaamheden aan de gevel geven geluidsoverlast. Het aan- en afvoeren van materialen door vrachtwagens geeft op enkele dagen verkeersoverlast. Bij uitvoering van grotere werkzaamheden in de woning dekken wij uw vloer in de woning af waar wij werken en lopen. De fijne binnentuin van het complex wordt tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zo goed mogelijk beschermd. Wij houden rekening met het bestaande groen en beschermen het gras met houten platen.
Hoe kan ik contact opnemen?
Heeft u vragen over deze werkzaamheden? Dan kunt u ons als volgt bereiken: • Elke dinsdagochtend van 09.00 – 10.00 uur kunt u binnenlopen bij de Talmastraat 11 hs voor het bewonersspreekuur of een briefje in de brievenbus doen met uw gegevens dan nemen wij contact met u op.
Wat te doen bij calamiteiten of schade?
Calamiteiten kunt u melden via telefoonnummer 0251-264000. SCHADE: Logchies doet er alles aan om de werkzaamheden zonder schade uit te voeren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade die is veroorzaakt door het niet opvolgen van onze aanwijzingen. SCHADEMELDING: Mocht er door de werkzaamheden toch schade zijn ontstaan dan kunt u dit binnen 48 uur schriftelijk melden bij Logchies én bij uw eigen verzekering. Graag voorzien van foto’s van de schade. U kunt uw schademelding sturen naar: info@logchies.nl, of opsturen naar Logchies renovatie en onderhoud, Postbus 505, 1940 AM Beverwijk.
project
Lutmastraat
plaats
Amsterdam
opdrachtgever
Rochdale
grootte
180 woningen en 2 BOG
duur
eind 2019
start
november 2018