voetstappen
Stap voor stap naar duurzaam
Samen met opdrachtgevers en relaties willen wij (extra) stappen zetten voor een duurzame toekomst. Vele kleine verbeterstappen voor een grote stap voorwaarts!

Onze bijdrage

Gezond, veilig en comfortabel wonen, met aandacht voor de bewoners en de omgeving van de complexen die wij gezamenlijk onderhouden en verduurzamen: Dat is waar wij een bijdrage aan leveren. Tegelijkertijd is daar het brede maatschappelijke thema 'duurzaamheid': de transitie naar een duurzame wereld. Een inspirerend en urgent thema dat ten grondslag ligt aan het verduurzamen van de bestaande bouw. Want, uiteindelijk gaat het om duurzaam omgaan met de aarde.

Wij willen verder...

Onze organisatie gelooft in stap voor stap verbeteren. Dat geldt ook voor de gezamenlijke opgave van vastgoedonderhoud en -verduurzaming. Door verder te kijken en samen te werken vanuit een verbetercultuur kunnen we grotere stappen maken op weg naar de meest duurzame route. Wij willen als organisatie samen met de individuele medewerkers (extra) stappen zetten voor een duurzame toekomst. 

Meer impact

We kunnen nog meer impact maken als we samen met opdrachtgevers en ketenpartners deze stappen gaan zetten.
Samen kunnen we ├ęcht verschil maken en tot oplossingen komen, want:

-    Hoe gaan we bijvoorbeeld om met schaarste in materialen?

-    Wat kunnen we bijdragen aan een circulaire economie?

-    Welke recycling en upcycling mogelijkheden zien we? 

-    Wat gebeurt er met ons afval?

-    Hoe kunnen we de bewoners en de gebruikers meenemen?

-    Hoe duurzaam is ons eigen gedrag?


Wij zijn de eerste stappen al aan het zetten. Binnenkort laten we meer horen. We kijken er naar uit om samen vele kleine verbeterstappen te zetten voor een grote stap voorwaarts naar een duurzame toekomst!