Solliciteer direct

Werkvoorbereider renovatie

Met ruim 120 gedreven en gekwalificeerde professionals zorgen we voor de verduurzaming en het onderhoud van vastgoed. Met een breed dienstenpakket richten wij ons voornamelijk op woningcorporaties, vastgoedbeheerders, institutionele beleggers, scholen en verenigingen van eigenaren. Logchies is volop in beweging en heeft voor de komende jaren een hoog ambitieniveau. We doen mooi werk met een fijn team! Onze medewerkers vertellen, in de vier portretten onderaan deze vacature, waarom werken bij Logchies zo leuk is. Je kunt ook meer informatie over ons vinden op de pagina's: De mensen | Continu verbeteren | Oplossingen bedenken | Samen vieren.

Kom jij ons team versterken?

OVER DE FUNCTIE | De Werkvoorbereider Renovatie houdt zich met name bezig met projecten op het gebied van groot onderhoud en renovatie. Het gaat daarbij vooral om eengezinswoningen uit de jaren '20 tot en met '60 die slecht (of niet) geïsoleerd zijn en waarbij geen ventilatiesysteem aanwezig is. De onderhouds- en renovatiewerkzaamheden bestaan uit het, energetisch en installatietechnisch, opwaarderen van de oude woningvoorraad van diverse opdrachtgevers. De uitvoering van de werkzaamheden vindt plaats in bewoonde staat.

JOUW VOORNAAMSTE TAKEN

WIE WIJ ZOEKEN  | Voor deze functie zoeken wij een ervaren en teamgerichte collega, initiatiefrijk en creatief en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Kwaliteit en klantgerichtheid staan wat jou betreft centraal. Je hebt ervaring met het werken met bewoners, hebt geen 9 tot 17 uur mentaliteit en hebt liefde voor het vak. Je bent een zelfstandige werker en houdt ervan om beoogde resultaten te bereiken.

JOUW ACHTERGROND |

WAT WIJ BIEDEN  | Wij bieden je een prettige, collegiale werkomgeving in een gedreven en enthousiast team. Daarnaast bieden we je afwisselende projecten. Wij handelen en werken volgens onze kernwaarden, namelijk passie en plezier, open en professioneel, ambitieus, klantgericht, trots en innovatief. Onze medewerkers zijn de kracht van onze organisatie en hun kennis en ontwikkeling staan centraal in het beleid van Logchies. Je krijgt bij Logchies de gelegenheid om jezelf verder te ontplooien. Bij deze functie behoren een goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

HERKEN JIJ JEZELF IN DEZE FUNCTIE ? Reageer dan snel via de solliciteer direct knop en stuur ons je motivatiebrief met CV t.a.v. Tamara de Graaff, HR Manager. Wie weet maken wij binnenkort kennis onder genot van een kop koffie! Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Matthijs Raak, Manager Renovatie 0251-264 000. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer direct

Medewerkers aan het woord