Solliciteer direct

Werkvoorbereider/projectleider Mutatie

In de combinatiefunctie werkvoorbereider-projectleider Mutatieonderhoud is geen dag hetzelfde en werk je aan meerdere projecten tegelijk. Je hebt contact met verschillende opdrachtgevers (met name woningcorporaties), ketenpartners en leveranciers en bent veel onderweg. Je werkt zowel op kantoor als op projectlocaties, het werkgebied is voornamelijk in Amsterdam.

Zo kan jouw dag eruit zien
Je zorgt voor een perfecte projectvoorbereiding en -uitwerking zodat jouw team het werk probleemloos uit kan voeren. Wat daarvoor moet gebeuren verschilt per woning. Dat maakt het werk erg divers. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van de uitvoering en de kwaliteit van het eindresultaat. Je bent ook het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers, de vaklieden en het contactpersoon voor de (nieuwe) huurders. Kortom: jij regelt het proces van A tot Z, bewaakt de kwaliteit en houdt opdrachtgever op de hoogte van de voortgang.

Wij zoeken een ervaren en teamgerichte collega die initiatiefrijk en oplossingsgericht is. Je beschikt over uitstekende communicatieve, leidinggevende en adviesvaardigheden en kwaliteit en klantgerichtheid staan voor jou centraal. Je bent organisatorisch sterk en hebt liefde voor het vak.

Kun jij al deze vakjes aanvinken? *

o Passie voor het vak
o Je werkt graag met een team
o Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
o Bouwkundige opleiding (MBO/HBO)

Mail dan je CV naar werken@logchies.nl

* Lees hier de uitgebreide vacature *

Solliciteer direct

Medewerkers aan het woord