Solliciteer direct

Werkvoorbereider/projectleider Mutatie

Dagelijks werken wij met ruim 200 collega’s met passie en plezier aan het verbeteren, onderhouden en beheren van bestaand vastgoed waarin de bewoner centraal staat. Onze medewerkers zijn de kracht van de organisatie en we investeren in duurzame relaties met onze medewerkers, klant, ketenpartners en bewoners. Zij vormen een belangrijke bron voor het continu verbeteren van onze dienstverlening. We werken met elkaar voor het beste resultaat en willen de klant telkens verrassen met ons organiserend vermogen, innovatie, kennis en kwaliteit als vastgoedadviseur. Wij zijn als organisatie volop in beweging en we hebben een hoog ambitieniveau. 

Kom jij ons team versterken?

In de combinatiefunctie werkvoorbereider-projectleider Mutatieonderhoud is geen dag hetzelfde en werk je aan meerdere projecten tegelijk. Je hebt contact met verschillende opdrachtgevers (met name woningcorporaties), ketenpartners en leveranciers en bent veel onderweg. Je werkt zowel op kantoor als op projectlocaties, het werkgebied is voornamelijk in Amsterdam.

Zo kan jouw dag eruit zien
Je zorgt voor een perfecte projectvoorbereiding en -uitwerking zodat jouw team het werk probleemloos uit kan voeren. Wat daarvoor moet gebeuren verschilt per woning. Dat maakt het werk erg divers. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van de uitvoering en de kwaliteit van het eindresultaat. Je bent ook het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers, de vaklieden en het contactpersoon voor de (nieuwe) huurders. Kortom: jij regelt het proces van A tot Z, bewaakt de kwaliteit en houdt opdrachtgever op de hoogte van de voortgang.

Wij zoeken een ervaren en teamgerichte collega die initiatiefrijk en oplossingsgericht is. Je beschikt over uitstekende communicatieve, leidinggevende en adviesvaardigheden en kwaliteit en klantgerichtheid staan voor jou centraal. Je bent organisatorisch sterk en hebt liefde voor het vak.

DE VOORNAAMSTE TAKEN

WIE WIJ ZOEKEN | Voor deze functie zoeken wij een ervaren en teamgerichte collega, initiatiefrijk en oplossingsgericht. Je beschikt over uitstekende communicatieve, leidinggevende en adviesvaardigheden. Kwaliteit en klantgerichtheid staan wat jou betreft centraal. Je bent organisatorisch sterk en hebt geen 9 tot 17 mentaliteit.

WAT WIJ BIEDEN:

Bekijk onze film en zie waarom werken bij Logchies zo leuk is!

Kun jij al deze vakjes aanvinken? *

o Passie voor het vak
o Je werkt graag met een team
o Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
o Bouwkundige opleiding (MBO/HBO)

Mail dan je CV naar werken@logchies.nl

Solliciteer direct

Medewerkers aan het woord