Solliciteer direct

Werkvoorbereider Planontwikkeling Renovatie

Jij bent de spil in het voorbereidingsproces van projecten waarin wij renovatie gaan plegen aan woningen! ...

OVER DE FUNCTIE |

Je draagt de verantwoordelijkheid voor het zorgvuldig voorbereiden van projecten, het begeleiden van de uitvoering en het succesvol afronden ervan. Je speelt een essentiële rol bij het afstemmen van de werkvoorbereiding op de vastgestelde projectplannen, kwaliteitseisen van de opdrachtgever, het kwaliteitshandboek renovatie, en de gestelde planning en budgetten. Daarnaast bied je ondersteuning en begeleiding aan nieuwe medewerkers en junioren in de rol van werkvoorbereider. Met jouw expertise van het verduurzamen van woningen lever je een belangrijke bijdrage aan een betere leefomgeving voor bewoners en de toekomst van ons milieu.

DE VOORNAAMSTE TAKEN

WIE WIJ ZOEKEN:

DIT KRIJG JE VAN ONS: 

HERKEN JIJ JEZELF IN DEZE FUNCTIE?

Klik dan op de link en solliciteer direct. 

Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met onze recruiter Dennis van der Veen via 06-49204330. 

OVER LOGCHIES
Logchies renovatie en onderhoud is een familiebedrijf dat in 1960 is opgericht als eenmanszaak. Begonnen als schilderbedrijf en uitgegroeid tot een verduurzamingsbedrijf waar circulair onderhouden en renoveren de standaard is. Logchies voert projecten uit voor woningcorporaties, beleggers & beheerders, onderwijsinstellingen en gezondheidszorginstellingen. 

Dagelijks werken bij Logchies ruim 200 collega's met passie en plezier aan het verbeteren, onderhouden en beheren van bestaand vastgoed waarin de bewoner centraal staat. De medewerkers van Logchies zijn de kracht van de organisatie. Logchies investeert in duurzame relaties met haar medewerkers, klanten, ketenpartners en bewoners. Zij vormen een belangrijke bron voor het continu verbeteren van de dienstverlening. Hier zit het onderscheidend vermogen van Logchies; duurzame samenwerking met klant en keten. Het meest circulaire onderhoudsbedrijf als BHAG en het samenwerken in teams. Bij Logchies werken ze met elkaar voor het beste resultaat en willen de klant telkens verrassen met hun organiserend vermogen, innovatie, kennis en kwaliteit als vastgoedadviseur. Zij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.

Naast de kernwaarden, Verbinden, Verbeteren, Passie en Ambitie, die diep verankerd zijn in de cultuur, heeft Logchies een aantal kernkwaliteiten die laten zien hoe er wordt gewerkt en waar Logchies goed in is:

Bekijk hieronder de film 'Wij zijn Logchies' voor een indruk van ons team en ons werk. 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Medewerkers aan het woord