Solliciteer direct

Uitvoerder Renovatie

Dagelijks werken wij met ruim 200 collega’s met passie en plezier aan het verbeteren, onderhouden en beheren van bestaand vastgoed waarin de bewoner centraal staat. Onze medewerkers zijn de kracht van de organisatie en we investeren in duurzame relaties met onze medewerkers, klant, ketenpartners en bewoners. Zij vormen een belangrijke bron voor het continu verbeteren van onze dienstverlening. We werken met elkaar voor het beste resultaat en willen de klant telkens verrassen met ons organiserend vermogen, innovatie, kennis en kwaliteit als vastgoedadviseur. Wij zijn als organisatie volop in beweging en we hebben een hoog ambitieniveau. 

Kom jij ons team versterken?

Bij Logchies zorgen meer dan 200 gedreven en gekwalificeerde professionals voor vastgoedonderhoud. Onze organisatie is volop in beweging en heeft voor de komende jaren een hoog ambitieniveau.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een uitvoerder voor onze afdeling Renovatie.

OVER DE FUNCTIE De uitvoerder voor de afdeling Renovatie zal zich met name bezighouden met projecten op het gebied van groot onderhoud en renovatie. Het gaat daarbij vooral om eengezinswoningen uit de jaren '20 tot en met '60 die slecht (of niet) geïsoleerd zijn en waarbij geen ventilatiesysteem aanwezig is. De onderhouds- en renovatiewerkzaamheden bestaan uit het, energetisch en installatietechnisch, opwaarderen van de oude woningvoorraad van diverse opdrachtgevers. De uitvoering van de werkzaamheden vindt plaats in bewoonde staat.

DE VOORNAAMSTE TAKEN

WIE WIJ ZOEKEN | Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een servicegericht persoon, die mensen weet te motiveren en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Kwaliteit en klantgerichtheid staat wat jou betreft centraal.

WAT WIJ BIEDEN: 

Bekijk onze film en zie waarom werken bij Logchies zo leuk is!

HERKEN JIJ JEZELF IN DEZE FUNCTIE? Reageer dan snel via de solliciteer direct knop (onderaan en bovenaan deze pagina) en stuur ons je motivatiebrief met CV t.a.v.

Laura Keijer. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marije Bakker, Manager Renovatie en Planmatig Onderhoud op 0251-264 000.

(Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld).

Solliciteer direct

Medewerkers aan het woord