Solliciteer direct

Uitvoerder dagelijks onderhoud

Met ruim 120 gedreven en gekwalificeerde professionals zorgen we voor de verduurzaming en het onderhoud van vastgoed. We doen mooi werk met een fijn team! Als vastgoedadviseur met het VGO- keur richten wij ons op woningcorporaties en vastgoedbeheerders, tevens werken we voor institutionele beleggers, scholen en VVE's. Wij zijn als organisatie volop in beweging en we hebben een hoog ambitieniveau. In de vier portretten onderaan deze vacature vertellen onze medewerkers, waarom werken bij Logchies zo leuk is. Je kunt ook meer informatie over ons vinden op de pagina's: De Mensen | Continu Verbeteren | Oplossingen Bedenken | Samen Vieren.

Kom jij ons team versterken?

Ter versterking van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Uitvoerder Dagelijks Onderhoud voor onze afdeling Mutatie- en Dagelijks Onderhoud.

OVER DE FUNCTIE | Als Uitvoerder Dagelijks Onderhoud werk je aan Dagelijks Onderhoud opdrachten van onze opdrachtgevers, met name woningcorporaties. Dit zijn door huurders ingediende reparatieverzoeken waarbij een inspectie vooraf noodzakelijk is. Je neemt deze opdrachten op, bereidt deze voor en werkt ze uit, zodat ze probleemloos kunnen worden uitgevoerd. Je bent het professionele aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en hebt ook veel contact met huurders. In het kader van onze ketensamenwerking heb je daarnaast veel contact met ketenpartners en leveranciers. Ook stuur je onze vaklieden en ketenpartners aan op de werkvloer. Je werkgebied is voornamelijk in Amsterdam.

DE VOORNAAMSTE TAKEN | Als uitvoerder dagelijks onderhoud heb je altijd meerdere klussen onderhanden en geen dag is hetzelfde. De voornaamste taken binnen deze functie zijn:

WIE WIJ ZOEKEN  | Voor deze brede en dynamische functie zoeken wij een servicegerichte persoon, die beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent gewend met opdrachtgevers, ketenpartners en vaklieden te werken en je kunt je ook makkelijk verplaatsen in huurders. Je hebt ervaring met het opstellen van planningen en calculaties en bent gewend om digitaal te werken. Je bent zelfstandig en werkt ook graag in teamverband. Je bent gericht op verbeteren.

WAT WIJ BIEDEN | Wij bieden je een prettige, collegiale werkomgeving in een gedreven en enthousiast team bij een modern familiebedrijf. Wij handelen en werken volgens onze kernwaarden, namelijk passie en plezier, open en professioneel, ambitieus, klantgericht, trots en innovatief. Onze medewerkers zijn de kracht van onze organisatie en hun kennis en ontwikkeling staan centraal in het beleid van Logchies. Je krijgt bij Logchies de gelegenheid om jezelf verder te ontplooien. Bij deze functie behoren een goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

HERKEN JIJ JEZELF IN DEZE FUNCTIE EN KRIJG JE ZIN OM AAN DE SLAG TE GAAN? Reageer dan snel via de solliciteer direct knop (onderaan en bovenaan deze pagina) en stuur ons je motivatiebrief met CV t.a.v. Tamara de Graaff, HR Manager. Wil je aanvullende informatie, dan kun je contact opnemen met Menno Moos, Manager Mutatie- en Dagelijks Onderhoud: 0251 264000.

(Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld).

Solliciteer direct

Medewerkers aan het woord