Solliciteer direct

Tactisch inkoper

Over de functie

Het betreft een dynamische functie waarin het draait het om relaties en mensenwerk. In deze coördinerende rol help jij Logchies en haar ketenpartners bij het ketenproces. Je hebt veelvuldig contact met zowel de ketenpartners als met je collega’s die de dienstverlening richting onze klanten (woningcorporaties) verzorgen. Je werkt nauw samen met je collega’s van de afdelingen ontwikkeling, projecten, onderhoud, en met de logistiek medewerker. Je rapporteert aan de ketenregisseur / manager Inkoop & Logistiek. 

Jouw voornaamste taken:

Logchies streeft naar een duurzame relatie met haar ketenpartners en een efficiënte
en effectieve inzet van onderaannemers en leveranciers op projecten. Als TactischAfbeelding1.png Inkoper draag je, met jouw kennis en ervaring in de keten, bij aan proces- en efficiencyverbeteringen.

Wie wij zoeken

Wij zoeken een servicegerichte en flexibele collega die van aanpakken houdt.

Wat wij bieden

Interesse?

Laat het ons snel weten als je interesse hebt! Stuur je motivatie met CV naar: Benjamin Buchi via benjaminbuchi@logchies.nl 
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Eric Leijten op telefoonnummer 0251-264 000.

Meer informatie over Logchies:

Dagelijks werken wij met ruim 200 collega’s met passie en plezier aan het verbeteren, onderhouden en beheren van bestaand vastgoed waarin de bewoner centraal staat. Onze medewerkers zijn de kracht van de organisatie en we investeren in duurzame relaties met onze medewerkers, klant, ketenpartners en bewoners. Zij vormen een belangrijke bron voor het continu verbeteren van onze dienstverlening. We werken met elkaar voor het beste resultaat en willen de klant telkens verrassen met ons organiserend vermogen, innovatie, kennis en kwaliteit als vastgoedadviseur. Wij zijn als organisatie volop in beweging en we hebben een hoog ambitieniveau. 

Bekijk hieronder de film 'Wij zijn Logchies' voor een indruk van ons team en ons werk. 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer direct

Medewerkers aan het woord