Solliciteer direct

Projectleider Renovatie

Dagelijks werken wij met ruim 200 collega’s met passie en plezier aan het verbeteren, onderhouden en beheren van bestaand vastgoed waarin de bewoner centraal staat. Onze medewerkers zijn de kracht van de organisatie en we investeren in duurzame relaties met onze medewerkers, klant, ketenpartners en bewoners. Zij vormen een belangrijke bron voor het continu verbeteren van onze dienstverlening. We werken met elkaar voor het beste resultaat en willen de klant telkens verrassen met ons organiserend vermogen, innovatie, kennis en kwaliteit als vastgoedadviseur. Wij zijn als organisatie volop in beweging en we hebben een hoog ambitieniveau. 

Kom jij ons team versterken?

OVER DE FUNCTIE | Als projectleider leid je omvangrijke renovatieprojecten op het gebied van bestaande woningbouw voor onze opdrachtgevers, met name woningcorporaties. De renovatieprojecten variëren van het verduurzamen van bestaande woningen, zoals het nemen van energiebesparende maatregelen tot het uitvoeren van duurzame onderhoudswerkzaamheden. Je geeft leiding aan, ondersteunt en coacht de uitvoerende projectteams en zorgt er voor dat projecten binnen de gestelde kaders en naar tevredenheid van opdrachtgevers worden afgerond. Je bewaakt de planning en de voortgang van projecten en zorgt voor de gewenste financiële resultaten. Je draait je hand niet om voor complexe technische problemen en zoekt graag naar optimale oplossingen.

Wil je zien wat een projectleider renovatie precies doet? Bekijk hieronder de video. WAT GA JE DOEN 

  • Deelnemen aan planontwikkeling en planvoorbereidingen en voorbereiden van de uitvoering van projecten
  • Operationeel leidinggeven aan multidisciplinaire projectteams en zorgen voor een goede samenwerking tussen teamleden, onderaannemers en leveranciers
  • Bewaken van de voortgang van projecten en bijsturen indien dit noodzakelijk is voor het projectresultaat
  • Organiseren en deelnemen aan bouwvergaderingen, werkgroepen en werkbesprekingen met opdrachtgevers
  • Onderhouden van contacten met opdrachtgevers, voor en tijdens de uitvoering van projecten
  • Zorgen voor de financiële rapportages ten behoeve van de afsluiting van projecten
  • Initiëren en uitwerken van projectevaluaties

WIE WIJ ZOEKEN | Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een persoon met technische – en organisatorische kwaliteiten, die goed kan samenwerken. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent sterk in projectmanagement en weet het overzicht te behouden. Je anticipeert tijdig op situaties en voorkomt problemen op voorhand. Je weet anderen op een natuurlijke wijze mee te krijgen en hebt een enthousiasmerende stijl van leidinggeven. Door jouw resultaatgerichtheid ben je in staat om de beoogde resultaten te bereiken. Je hebt initiatief en werkt in hoge mate zelfstandig.

JOUW ACHTERGROND 

WAT WIJ BIEDEN | Wij bieden je een prettige en collegiale werkomgeving in een gedreven en enthousiast team. Je bent onderdeel van een organisatie waarin we gezamenlijk werken aan het continu verbeteren van onze dienstverlening. Onze medewerkers zijn de kracht van de organisatie en de ontwikkeling van kennis staat centraal in het beleid van Logchies. Je krijgt bij ons de gelegenheid om jezelf verder te ontplooien en trainingen te volgen. Zitten onze kernwaarden verbinden, verbeteren, passie en ambitie ook in jouw DNA? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Daarnaast bieden wij jou ook: 

Bekijk onze film en zie waarom werken bij Logchies zo leuk is!

HERKEN JIJ JEZELF IN DE FUNCTIE? Reageer dan snel via de solliciteer direct knop (onderaan en bovenaan deze pagina) en stuur ons je motivatiebrief met CV t.a.v. Laura Keijer, HR Manager. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met José Fernandez, Projectmanager Realisatie op 0251-264 000 (Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld).

Solliciteer direct

Medewerkers aan het woord