Solliciteer direct

Projectleider Planmatig Onderhoud

Kom jij ons team versterken?

Word jij de nieuwe projectleider die verantwoordelijk zal zijn voor het begeleiden van omvangrijke planmatige onderhoudsprojecten voor onze opdrachtgevers?

OVER DE FUNCTIE | Als projectleider ben je verantwoordelijk voor grote planmatige onderhoudsprojecten voor onze opdrachtgevers, met name woningcorporaties. Daarbij geef je leiding aan de uitvoerders en teamleiders. Je plant de projecten in en stuurt adequaat de projectteams aan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de (financiële) voortgang van de projecten, de omzet en de outputdoelstellingen zoals overeengekomen met de opdrachtgevers. Je zorgt voor optimaal functionerende teams met gemotiveerde medewerkers.

Bekijk in de video wat er zoal bij de functie van projectleider Planmatig Onderhoud komt kijken: 

WIE WIJ ZOEKEN | Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een resultaatgericht, gestructureerd persoon, die het leuk vind op de projecten tot een goede einde te brengen. Je bent sterk in voortgangsbewaking en weet jouw team mee te krijgen in de door jou voorgestelde plannen. Door jouw resultaatgerichte inzicht en jouw overtuigingkracht ben je in staat om de beoogde resultaten te bereiken. Je hebt initiatief en werkt in hoge mate zelfstandig.

DE VOORNAAMSTE TAKEN

Over Logchies tekstvak
JOUW ACHTERGROND:

WAT WIJ BIEDEN:

Uiteraard natuurlijk fijne en gezellige collega’s én lekkere koffie!

HERKEN JIJ JEZELF IN DEZE FUNCTIE? Reageer dan snel via de solliciteer direct knop (onderaan en bovenaan deze pagina) en stuur ons je motivatiebrief met CV t.a.v. Tamara de Graaff, HR Manager. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marije Bakker, Manager Renovatie en Planmatig Onderhoud op 0251-264 000.

Solliciteer direct

Medewerkers aan het woord