Solliciteer direct

Projectleider mutatie onderhoud

Met ruim 120 gedreven en gekwalificeerde professionals zorgen we voor de verduurzaming en het onderhoud van vastgoed. Met een breed dienstenpakket richten wij ons voornamelijk op woningcorporaties, vastgoedbeheerders, institutionele beleggers, scholen en verenigingen van eigenaren. Logchies is volop in beweging en heeft voor de komende jaren een hoog ambitieniveau. We doen mooi werk met een fijn team! Onze medewerkers vertellen, in de vier portretten onderaan deze vacature, waarom werken bij Logchies zo leuk is. Je kunt ook meer informatie over ons vinden op de pagina's: De mensen | Continu verbeteren | Oplossingen bedenken | Samen vieren.

Kom jij ons team versterken?

OVER DE FUNCTIE | Als Projectleider werk je aan mutatieonderhoudsprojecten voor onze opdrachtgevers, met name woningcorporaties. Je bereidt deze projecten voor en werkt ze uit, zodat ze probleemloos kunnen worden uitgevoerd. Je bent het professionele aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers, maar hebt ook veel contact met huurders. In het kader van onze ketensamenwerking heb je daarnaast veel contact met onderaannemers en leveranciers. Ook stuur je onze vaklieden en onderaannemers aan op de werkvloer.

DE VOORNAAMSTE TAKEN

WIE WIJ ZOEKEN  | Voor deze brede functie zoeken wij een servicegerichte persoon, die beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent gewend met opdrachtgevers, onderaannemers en vaklieden te werken, maar kunt je ook makkelijk verplaatsen in huurders. Je hebt ervaring met teken-, plannings- en calculatieprogramma’s en bent gewend om digitaal te werken. Je bent zelfstandig en werkt ook graag in teamverband. Je bent gericht op verbeteren van jouw werk en kunt blijvend werkprocessen optimaliseren. Je hebt een ondernemende mentaliteit (geen 9 tot 5).

WAT WIJ BIEDEN: 

Wij bieden je een prettige, collegiale werkomgeving in een gedreven en enthousiast team. Daarnaast bieden we je afwisselend werk. Wij handelen en werken volgens onze kernwaarden, namelijk passie en plezier, open en professioneel, ambitieus, klantgericht, trots en innovatief. Onze medewerkers zijn de kracht van onze organisatie en hun kennis en ontwikkeling staan centraal in het beleid van Logchies. Je krijgt bij Logchies de gelegenheid om jezelf verder te ontplooien. Bij deze functie behoren een goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

HERKEN JIJ JEZELF IN DEZE FUNCTIE? Reageer dan snel via de solliciteer direct knop (onderaan en bovenaan deze pagina) en stuur ons je motivatiebrief met CV t.a.v. Tamara de Graaff, HR Manager. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Menno Moos, Manager Mutatie- en Dagelijks Onderhoud op 0251-264 000. (Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld).

Solliciteer direct

Medewerkers aan het woord