Solliciteer direct

Project controller

Met ruim 120 gedreven en gekwalificeerde professionals zorgen we voor de verduurzaming en het onderhoud van vastgoed. Met een breed dienstenpakket richten wij ons voornamelijk op woningcorporaties, vastgoedbeheerders, institutionele beleggers, scholen en verenigingen van eigenaren. Logchies is volop in beweging en heeft voor de komende jaren een hoog ambitieniveau. We doen mooi werk met een fijn team! Onze medewerkers vertellen, in de vier portretten onderaan deze vacature, waarom werken bij Logchies zo leuk is. Je kunt ook meer informatie over ons vinden op de pagina's: De mensen | Continu verbeteren | Oplossingen bedenken | Samen vieren.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar een Project Controller (36-40 uur) die gek is op cijfers en het een uitdaging vindt om onze resultaten verder te verbeteren.
Als Project Controller ben je onderdeel van het Finance team en ondersteun je de Manager Finance. Het Finance team analyseert en signaleert op tijd afwijkingen t.o.v. de budgetbegrotingen en stelt op verzoek informatie beschikbaar, zodat betrokkenen op tijd, volledig en correct geïnformeerd worden en benodigde overzichten beschikbaar zijn voor het nemen van actie.

OVER DE FUNCTIE | Samen met de Manager Finance vorm je het financieel geweten van de organisatie! Je levert een belangrijke bijdrage aan de voortgang en financiële administratie van onze projecten. Je zorgt voor een volledige, juiste en tijdige verwerking van alle administratieve zaken. Tevens ondersteun je bij periodieke rapportages en denk je mee bij het verbeteren van de financieel administratieve organisatie.
De collega die wij zoeken is een pro-actief en flexibel persoon met cijfermatig inzicht en analytisch vermogen om de juiste informatie te vinden en verbinden om de resultaten van Logchies te verbeteren.

WIE WIJ ZOEKEN  | Weet jij snel je plek te vinden binnen een ondernemende organisatie en heb je affiniteit met de renovatie en onderhoudssector? Zit het financiële proces- en projectbewaking je ‘in je bloed’ en krijg je energie van een constructieve en positieve samenwerking met collega’s? Heb je een sterk probleemoplossend vermogen en vindt je het een uitdaging om collega’s te adviseren en te ondersteunen om een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere groei van Logchies in een competitieve markt? Check dan de onderstaande eisen voor deze uitdagende functie:

WAT WIJ BIEDEN | Wij bieden je een uitdagende en verantwoordelijke rol binnen een organisatie met vrijheid van handelen in een prettige werkomgeving waar passie en plezier centraal staan. Je bent onderdeel van een team met een hoge ambitie om onze Logchies renovatie en onderhoud verder te ontwikkelen als vastgoedadviseur in de onderhoudsbranche. Je krijgt bij Logchies de gelegenheid om jezelf verder te ontplooien. Bij deze functie behoren een goede salariëring en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waar we je graag meer over vertellen.

OVER LOGCHIES | Wij zijn een kennis-, proces- en resultaatgerichte organisatie. Wij streven naar een duurzame relatie, zowel met onze opdrachtgevers als met onze ketenpartners. Wij ontzorgen onze klant door ons oplossend vermogen. Wij staan voor service, kennis en kwaliteit. Continu ontwikkeling van onze medewerkers staat centraal binnen onze organisatie. Wij handelen en werken volgens onze kernwaarden: passie en plezier, open en professioneel, ambitieus, klantgericht, trots en innovatief.

HERKEN JIJ JEZELF IN DEZE FUNCTIE? Aarzel niet en reageer snel via de solliciteer direct knop (onderaan en bovenaan deze pagina) en stuur ons je motivatiebrief met CV t.a.v. Tamara de Graaff, HR Manager. Wil je aanvullende informatie over de functie, bel dan gerust: 0251-264 047. (Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld).

Solliciteer direct

Medewerkers aan het woord