Solliciteer direct

Planvoorbereider Planmatig Onderhoud

Met ruim 120 gedreven en gekwalificeerde professionals zorgen we voor de verduurzaming en het onderhoud van vastgoed. We doen mooi werk met een fijn team! Als vastgoedadviseur met het VGO- keur richten wij ons op woningcorporaties en vastgoedbeheerders, tevens werken we voor institutionele beleggers, scholen en VVE's. Wij zijn als organisatie volop in beweging en we hebben een hoog ambitieniveau. In de vier portretten onderaan deze vacature vertellen onze medewerkers, waarom werken bij Logchies zo leuk is. Je kunt ook meer informatie over ons vinden op de pagina's: De Mensen | Continu Verbeteren | Oplossingen Bedenken | Samen Vieren.

 

Kom jij ons ervaren team versterken?

Ter versterking van ons team Planmatig Onderhoud zijn wij op zoek naar een Planvoorbereider. Als Planvoorbereider bij Logchies maak je deel uit van een ondernemende organisatie die sinds 1960 het schilderambacht uitvoert. Wij verstaan het vak als geen ander en daar zijn wij trots op!

OVER DE FUNCTIE | Je werkt aan omvangrijke planmatige onderhoudsprojecten
voor onze opdrachtgevers, met name woningcorporaties. Je staat aan de basis van projecten en ontwikkelt scenario’s en alternatieve plannen voor opdrachtgevers. Je begrijpt de vraag van opdrachtgevers, anticipeert op hun vragen en denkt vooruit. Je draait je hand niet om voor een complex technisch probleem en zoekt graag naar optimale oplossingen. Je zorgt voor nauwkeurig berekende begrotingen en voorziet de voorgestelde aanpak van technisch advies en advies voor de communicatie met bewoners. Je bereidt projectplannen en planningen voor en zorgt ervoor dat de vaklieden optimaal geïnformeerd zijn om zodoende de opdrachten probleemloos uit te kunnen voeren. 

Onze collega Dick vertelt in onderstaande video meer over de functie van Planvoorbereider bij Logchies.

 

DE VOORNAAMSTE TAKEN

WIE WIJ ZOEKEN  | Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een creatieve, klantgerichte persoon, die opdrachtgevers weet te overtuigen en te verrassen en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent sterk in adviseren en weet opdrachtgevers mee te krijgen in de door jou voorgestelde plannen. Door jouw cijfermatig – en commercieel inzicht en jouw analytische vaardigheden ben je in staat om de beoogde resultaten te bereiken. Je hebt initiatief en werkt in hoge mate zelfstandig.

WAT WIJ BIEDEN: 

Wij bieden je een prettige, collegiale werkomgeving in een gedreven en enthousiast team. Daarnaast bieden we je afwisselende, vernieuwende en uitdagende projecten. Wij handelen en werken volgens onze kernwaarden, namelijk passie en plezier, open en professioneel, ambitieus, klantgericht, trots en innovatief. Onze medewerkers zijn de kracht van onze organisatie en hun kennis en ontwikkeling staan centraal in het beleid van Logchies. Je krijgt bij Logchies de gelegenheid om jezelf verder te ontplooien. Bij deze functie behoren een goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

HERKEN JIJ JEZELF IN DEZE FUNCTIE? Reageer dan snel via de solliciteer direct knop (onderaan en bovenaan deze pagina) en stuur ons je motivatiebrief met CV t.a.v. Tamara de Graaff, HR Manager. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marije Bakker, Manager Renovatie en Planmatig Onderhoud op 0251-264 000.

(Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld).

Solliciteer direct

Medewerkers aan het woord