Solliciteer direct

Planontwikkelaar renovatie

Word jij blij van het adviseren, ontwikkelen en bedenken van plannen en scenario’s voor renovatieprojecten? Wij zijn op zoek naar een planontwikkelaar renovatie.

OVER DE FUNCTIE 
Als planontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de planontwikkelingsfase en voor renovatieprojecten op het gebied van bestaande woningbouw.  De groot onderhouds- en renovatiewerkzaamheden komen voort uit het energetisch en installatietechnisch opwaarderen van de oude woningvoorraad van diverse opdrachtgevers. De uitvoering van de werkzaamheden vindt meestal plaats in bewoonde staat. Daarnaast adviseer je als planontwikkelaar onze opdrachtgevers op het gebied van programmering en complexstrategie met de daarbij horende scenario’s.  

OVER LOGCHIES
Dagelijks werken wij met ruim 200 collega’s met passie en plezier aan het verbeteren, onderhouden en beheren van bestaand vastgoed waarin de bewoner centraal staat. Onze medewerkers zijn de kracht van de organisatie en we investeren in duurzame relaties met onze medewerkers, klant, ketenpartners en bewoners. Zij vormen een belangrijke bron voor het continu verbeteren van onze dienstverlening. We werken met elkaar voor het beste resultaat en willen de klant telkens verrassen met ons organiserend vermogen, innovatie, kennis en kwaliteit als vastgoedadviseur. Wij zijn als organisatie volop in beweging en we hebben een hoog ambitieniveau. Bekijk hieronder de film 'Wij zijn Logchies' voor een indruk van ons team en ons werk. 

 JOUW VOORNAAMSTE TAKEN

WIE WIJ ZOEKEN

Wij zoeken een ervaren, creatieve en teamgerichte collega die kwaliteit en klantgerichtheid centraal zet en over goede communicatieve vaardigheden beschikt.
De volgende kennis en vaardigheden vinden wij belangrijk: 

WAT WIJ BIEDEN:

BEN JE ENTHOUSIAST OVER WERKEN BIJ LOGCHIES EN OVER DEZE FUNCTIE? Reageer dan snel via de solliciteer direct knop (onderaan en bovenaan deze pagina) en stuur ons je motivatiebrief met CV. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Friso Wilbrink, Manager Planontwikkeling op 0251-264 000.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Medewerkers aan het woord