Solliciteer direct

Onderhoudsschilder Planmatig Onderhoud

Met ruim 130 gedreven en gekwalificeerde professionals zorgen we voor de verduurzaming en het onderhoud van vastgoed. We doen mooi werk met een fijn team! Als vastgoedadviseur met het VGO- keur richten wij ons op woningcorporaties en vastgoedbeheerders, tevens werken we voor institutionele beleggers, scholen en VVE's. Wij werken met langdurige samenwerkingscontracten en gedragen ons als partner in de gezamenlijke verduurzamingsopgave. Onze organisatie is volop in beweging en we hebben een hoog ambitieniveau. In de vier portretten onderaan deze vacature vertellen onze medewerkers, waarom werken bij Logchies zo leuk is. Je kunt ook meer informatie over ons vinden op de pagina's: De Mensen | Continu Verbeteren | Oplossingen Bedenken | Samen Vieren.

Kom jij ons team versterken?

OVER DE FUNCTIE | Wij zoeken onderhoudsschilders die zelfstandig schilderwerkzaamheden uitvoert op onze mooie (planmatige) onderhoudsprojecten in Amsterdam en omstreken.

WIE WIJ ZOEKEN  | Wij zoeken een klantgerichte en veelzijdige collega met goede communicatieve vaardigheden.

JOUW ACHTERGROND

WAT WIJ BIEDEN | Fijne werkopgeving en leuke collega’s!
Je komt te werken in een prettige, collegiale werkomgeving en je werkt samen in een gedreven en enthousiast team. Bij Logchies werken we volgens de kernwaarden: passie en plezier, trots, innovatief, klantgericht, open, professioneel en ambitieus. Onze medewerkers zijn de kracht en het hart van de organisatie. Kennisontwikkeling staat centraal. Je krijgt bij Logchies de gelegenheid om jezelf verder te ontplooien. Bij deze functie behoren een goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

HERKEN JIJ JEZELF IN DEZE FUNCTIE?  Reageer dan snel via de solliciteer direct knop (onderaan en bovenaan deze pagina) en stuur ons je motivatiebrief met CV t.a.v. Tamara de Graaff, HR Manager. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Erjan de Goede, Projectleider Planmatig Onderhoud op 0251-264 000. (Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld).

Solliciteer direct

Medewerkers aan het woord