Solliciteer direct

Officemanager (36-40 uur)

Over Logchies

Met ruim 120 gedreven en gekwalificeerde professionals zorgen we voor de verduurzaming en het onderhoud van vastgoed. We doen mooi werk met een fijn team! Als vastgoedadviseur met het VGO- keur richten wij ons op woningcorporaties en vastgoedbeheerders, tevens werken we voor institutionele beleggers, scholen en VVE's. Wij werken met langdurige samenwerkingscontracten en gedragen ons als partner in de gezamenlijke verduurzamingsopgave. Onze organisatie is volop in beweging en we hebben een hoog ambitieniveau. In de vier portretten onderaan deze vacature vertellen onze medewerkers, waarom werken bij Logchies zo leuk is. Je kunt ook meer informatie over ons vinden op de pagina's: De Mensen | Continu Verbeteren | Oplossingen Bedenken | Samen Vieren.

Kom jij ons team bij Logchies versterken?
Onze Officemanager wordt Participatiemedewerker/Bewonersbegeleider bij Logchies! Daarom zijn wij hard op zoek naar vervanging van onze Suus.

Ben jij de Officemanager die wij zoeken?office manager

OVER DE FUNCTIE | Als Officemanager ben je het centrale aanspreekpunt van Logchies. Je neemt de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken op ons kantoor en zorgt ervoor dat alles gladjes verloopt. Je bent de spil in de organisatie die collega’s ondersteunt bij hun dagelijkse werkzaamheden. Dagelijks zijn op ons kantoor in Beverwijk tussen de 40 -50 collega’s aan het werk. Zonder jouw aanwezigheid loopt alles in de soep!

JOUW VOORNAAMSTE TAKEN |

WIE WIJ ZOEKEN | Voor deze functie zoeken wij het ultieme visitekaartje in de vorm van een vrolijke duizendpoot met een stevige persoonlijkheid die het leuk vindt om een afwisselend en breed takenpakket te hebben. Je bent het gezicht en de stem van Logchies. Je bent een vraagbaak voor werkelijk alle soorten vragen.

Je bent een doener, een aanpakker en bent niet bang om ergens iets van te vinden. Je staat altijd voor iedereen klaar maar weet ook je grenzen aan te geven.

Je houdt van afwisseling en vindt het leuk dat geen dag hetzelfde is. Je weet altijd het overzicht te bewaren en hebt altijd de situatie onder controle. Je bent accuraat, hebt een scherpe blik en verliest details niet uit het oog. Ook houden we van gevraagd en ongevraagd advies.

JOUW ACHTERGROND |

WAT WIJ BIEDEN | Wij bieden je een fijne, collegiale werkomgeving in een gedreven en enthousiast team. Wij handelen en werken volgens onze kernwaarden, namelijk passie en plezier, open en professioneel, ambitieus, klantgericht, trots en innovatief. Onze medewerkers zijn de kracht van onze organisatie en hun kennis en ontwikkeling staan centraal in het beleid van Logchies. Je krijgt bij Logchies de gelegenheid om jezelf verder te ontplooien. Bij deze functie behoren een goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

INTERESSE? | Herken jij jezelf in deze functie en voldoe je aan alle wensen?
Reageer dan snel en stuur je motivatiebrief met CV naar: werken@logchies.nl ter attentie van Tamara de Graaff, HR Manager. Als je inhoudelijke vragen hebt kan je bellen met Suzan Heilig (0251-264 000).

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Medewerkers aan het woord