Solliciteer direct

Medewerker klantcontact dagelijks onderhoud (m/v)

Met ruim 130 gedreven en gekwalificeerde professionals zorgen we voor de verduurzaming en het onderhoud van vastgoed. We doen mooi werk met een fijn team! Als vastgoedadviseur met het VGO- keur richten wij ons op woningcorporaties en vastgoedbeheerders, tevens werken we voor institutionele beleggers, scholen en VVE's. Wij zijn als organisatie volop in beweging en we hebben een hoog ambitieniveau. In de vier portretten onderaan deze vacature vertellen onze medewerkers, waarom werken bij Logchies zo leuk is. Je kunt ook meer informatie over ons vinden op de pagina's: De Mensen | Continu Verbeteren | Oplossingen Bedenken | Samen Vieren.

Kom jij ons team versterken?

Ter versterking van de afdeling dagelijks onderhoud zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige medewerker klantcontact dagelijks onderhoud (36-40 uur). Je wordt de directe collega van Kelly (zie onderaan deze pagina een kort filmpje waarin Kelly meer vertelt over werken bij Logchies renovatie en onderhoud). 

OVER DE FUNCTIE | Een raam dat niet goed sluit, een lekkende kraan... Jij bent hierin het eerste aanspreekpunt voor de huurders, de woningcorporaties en vaklieden. Op de afdeling dagelijks onderhoud ga jij nauw samenwerken met de werkvoorbereiders en uitvoerders om ervoor te zorgen dat al deze storingen snel en vakkundig opgelost worden.

DE VOORNAAMSTE TAKEN | Als medewerker klantcontact dagelijks onderhoud heb je altijd meerdere klussen onderhanden en geen dag is hetzelfde. De voornaamste taken binnen deze functie zijn:

WIE WIJ ZOEKEN  | Voor deze diverse functie zoeken wij een gemotiveerde collega waarbij service hoog in het vaandel staat. Jij levert hierbij een uitstekende kwaliteit en kent klantgerichtheid als geen ander.

WAT WIJ BIEDEN | Wij bieden je een prettige en collegiale werkomgeving in een gedreven en enthousiast team. Je bent onderdeel van een organisatie waarin alle medewerkers een bijdrage leveren om Logchies verder te ontwikkelen naar een professioneel totaalonderhoudsbedrijf met een sterk imago als vastgoedadviseur in de onderhoudsbranche.
Onze medewerkers zijn de kracht van de organisatie en hun kennis en ontwikkeling staan centraal in het beleid van Logchies. Onze kernwaarden zijn: passie en plezier, open en professioneel, ambitieus, klantgericht, trots en innovatief. Je krijgt bij Logchies de gelegenheid om jezelf verder te ontplooien. Het is mogelijk om door te groeien naar de functie werkvoorbereider. Bij deze functie behoren een goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

HERKEN JIJ JEZELF IN DEZE FUNCTIE EN KRIJG JE ZIN OM AAN DE SLAG TE GAAN? Reageer dan snel via de solliciteer direct knop (onderaan en bovenaan deze pagina) en stuur ons je motivatiebrief met CV t.a.v. Tamara de Graaff, HR Manager. Wil je aanvullende informatie, dan kun je contact opnemen met Menno Moos: 0251 264000.

(Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld).

Solliciteer direct

Medewerkers aan het woord