Solliciteer direct

Medewerker klantcontact Dagelijks Onderhoud

Kom jij ons team versterken?

Ter versterking van de afdeling dagelijks onderhoud zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige medewerker klantcontact dagelijks onderhoud (36-40 uur).

IMG 0862OVER DE FUNCTIE | Een raam dat niet goed sluit, een lekkende kraan... Jij bent hierin het eerste aanspreekpunt voor de huurders, de woningcorporaties en vaklieden. Op de afdeling dagelijks onderhoud ga jij nauw samenwerken met de werkvoorbereiders en uitvoerders om ervoor te zorgen dat al deze storingen snel en vakkundig opgelost worden.

DE VOORNAAMSTE TAKENAls medewerker klantcontact dagelijks onderhoud heb je altijd meerdere klussen onderhanden en geen dag is hetzelfde. De voornaamste taken binnen deze functie zijn:

WIE WIJ ZOEKEN | Voor deze diverse functie zoeken wij een gemotiveerde collega waarbij service hoog in het vaandel staat. Jij levert hierbij een uitstekende kwaliteit en kent klantgerichtheid als geen ander. 

Jouw achtergrond:

WIJ BIEDEN JOU:

HERKEN JIJ JEZELF IN DEZE FUNCTIE EN KRIJG JE ZIN OM AAN DE SLAG TE GAAN? Reageer dan snel via de solliciteer direct knop (onderaan en bovenaan deze pagina) en stuur ons je motivatiebrief met CV t.a.v. Tamara de Graaff, HR Manager. Wil je aanvullende informatie, dan kun je contact opnemen met Menno Moos: 0251 264000

(Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld).

Solliciteer direct

Medewerkers aan het woord