Solliciteer direct

KAM Coördinator (24-32 uur)

Bij Logchies renovatie en onderhoud zetten ruim 130 gedreven vakmensen zich dagelijks in voor het onderhoud, beheer en de verduurzaming van bestaand vastgoed van woningcorporaties, vastgoedbeheerders, institutionele beleggers, scholen en VVE's. Als klant- en resultaatgerichte organisatie kennen wij de behoefte van onze opdrachtgevers én de bewoners, waardoor we hen telkens weer verrassen met onze service, kennis en kwaliteit. Met een fijn team werken we met passie en plezier voor het beste resultaat: Goed voor elkaar!

Kom jij ons team versterken?

OVER DE FUNCTIE | Veiligheid staat op nummer 1 bij Logchies. Om deze veiligheid te waarborgen zijn wij op zoek naar een gedreven en energieke KAM Coördinator die zijn functie met veel enthousiasme uitoefent. Als vernieuwde kwaliteitsdenker stimuleer je het veiligheids- en kwaliteitsbewustzijn binnen onze organisatie. Met jouw daadkrachtige houding adviseer en ondersteun je de directie, het management, de medewerkers en opdrachtgevers van Logchies op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Jij weet als geen ander hoe je anderen kunt stimuleren om veilig en efficiënt te werk te gaan en zorgt ervoor dat collega’s KAM begrijpen en kunnen toepassen. Je bent verantwoordelijk voor het (mede) ontwikkelen en verbeteren van het KAM-beleid en weet het veiligheids- en kwaliteitsbewustzijn naar een hoger niveau te tillen.
Wil jij werken bij het leukste bedrijf van Noord-Holland en word jij enthousiast van een ontwikkelingsgerichte organisatie die continu streeft naar verduurzaming en verbetering? Zit hard werken in jouw genen, maar hou je ook van een gezonde dosis gezelligheid? Dan is de functie van KAM Coördinator bij Logchies renovatie en onderhoud misschien wel iets voor jou!

DE VOORNAAMSTE TAKEN

WIE WIJ ZOEKEN  | Als Coördinator KAM ben je op de hoogte van wet en regelgeving binnen eigen gebied en heb je kennis over de risico’s en beheersmaatregelen in de bouw. Je bent oplossingsgericht, resultaatgericht, sociaal vaardig en bezit coachende vaardigheden. Jij fungeert als vraagbaak voor collega’s, gaat flexibel en adequaat om met veranderingen en je bent een fijne gesprekspartner. Je streeft continu naar het vernieuwen van processen en resultaten en doet verbetervoorstellen.

JOUW ACHTERGROND

WAT WIJ BIEDEN | Wij bieden je een fijne, collegiale werkomgeving in een gedreven en enthousiast team. Wij handelen en werken volgens onze kernwaarden, namelijk passie en plezier, open en professioneel, ambitieus, klantgericht, trots en innovatief. Onze medewerkers zijn de kracht van onze organisatie en hun kennis en ontwikkeling staan centraal in het beleid van Logchies. Je krijgt bij Logchies de gelegenheid om jezelf verder te ontplooien. Bij deze functie behoren een goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

HERKEN JIJ JEZELF IN DEZE FUNCTIE?  Reageer dan snel via de solliciteer direct knop (onderaan en bovenaan deze pagina) en stuur ons je motivatiebrief met CV t.a.v. Tamara de Graaff, HR Manager.(Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld).

Solliciteer direct

Medewerkers aan het woord