Solliciteer direct

HR Manager

Werk jij graag in een levendige omgeving, hou jij van veel variatie in je werkzaamheden en ben jij de persoon die graag de lijnen uitzet om de afdeling HR naar de volgende fase te brengen? Lees dan snel verder!

Over de functie

Als HR manager adviseer en ondersteun je de directie en het management op het gebied van HR vraagstukken. Je houdt je bezig met het ontwikkelen en verbeteren van het HR beleid.

Een greep uit je werkzaamheden:

Over jou

Voor deze functie zoeken wij iemand die de balans tussen medewerkersbelang en organisatiebelang goed afweegt en bewaakt. De werkomgeving is levendig en altijd in beweging, dat is iets wat je aanspreekt en uitdagend vindt. Verder ben je als collega integer en werk je secuur. Je communiceert duidelijk en gemakkelijk. Ook kan je goed luisteren naar anderen zonder het organisatie belang hierin uit het oog te verliezen en heb je een groot empathisch vermogen.

Dit heb jij aan kennis in huis:

Over de arbeidsvoorwaarden

Interesse?

Laat het ons snel weten als je interesse hebt! Stuur je motivatie met CV naar: Shanice Gonulal via Shanicegonulal@logchies.nl
Wil je meer informatie over de functie? Bel of stuur een appje naar Shanice via het telefoonnummer: 06 38 53 53 14. 

Over Logchies

Logchies renovatie en onderhoud is een familiebedrijf dat in 1960 is opgericht als eenmanszaak. Begonnen als schilderbedrijf en uitgegroeid tot een verduurzamingsbedrijf waar circulair onderhouden en renoveren de standaard is. Logchies voert projecten uit voor woningcorporaties, beleggers & beheerders, onderwijsinstellingen en gezondheidszorginstellingen. 

Dagelijks werken bij Logchies ruim 200 collega’s met passie en plezier aan het verbeteren, onderhouden en beheren van bestaand vastgoed waarin de bewoner centraal staat. De medewerkers van Logchies zijn de kracht van de organisatie. Logchies investeert in duurzame relaties met haar medewerkers, klanten, ketenpartners en bewoners. Zij vormen een belangrijke bron voor het continu verbeteren van de dienstverlening. Hier zit het onderscheidend vermogen van Logchies; duurzame samenwerking met klant en keten. Het meest circulaire onderhoudsbedrijf als BHAG en het samenwerken in teams. Bij Logchies werken ze met elkaar voor het beste resultaat en willen de klant telkens verrassen met hun organiserend vermogen, innovatie, kennis en kwaliteit als vastgoedadviseur. Zij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.

Naast de kernwaarden, Verbinden, Verbeteren, Passie en Ambitie, die diep verankerd zijn in de cultuur, heeft Logchies een aantal kernkwaliteiten die laten zien hoe er wordt gewerkt en waar Logchies goed in is:

Bekijk hieronder de film 'Wij zijn Logchies' voor een indruk van ons team en ons werk. 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Medewerkers aan het woord