Solliciteer direct

Houtrotsaneerder

Dagelijks werken wij met ruim 200 collega’s met passie en plezier aan het verbeteren, onderhouden en beheren van bestaand vastgoed waarin de bewoner centraal staat. Onze medewerkers zijn de kracht van de organisatie en we investeren in duurzame relaties met onze medewerkers, klant, ketenpartners en bewoners. Zij vormen een belangrijke bron voor het continu verbeteren van onze dienstverlening. We werken met elkaar voor het beste resultaat en willen de klant telkens verrassen met ons organiserend vermogen, innovatie, kennis en kwaliteit als vastgoedadviseur. Wij zijn als organisatie volop in beweging en we hebben een hoog ambitieniveau. 

Kom jij ons team versterken?

OVER DE FUNCTIE | Als Houtrotsaneerder voer je zelfstandig houtrotreparaties aan de woningen uit die wij onderhouden voor onze opdrachtgevers. De uitvoering van deze werkzaamheden vindt plaats in woningen in bewoonde staat. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van deelvervangingen en het inventariseren van houtrot.

WIE WIJ ZOEKEN | Wij zoeken een klantgerichte en veelzijdige collega met goede communicatieve vaardigheden.

JOUW ACHTERGROND

WAT WIJ BIEDEN 

Bekijk onze film en zie waarom werken bij Logchies zo leuk is!

INTERESSE? Laat het ons snel weten als je interesse hebt! Stuur je motivatie met CV naar: Shanice Gonulal via Shanicegonulal@logchies.nl
Wil je meer informatie over de functie? Bel of stuur een appje naar Shanice via het telefoonnummer: 06 38 53 53 14.
(Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld).

Solliciteer direct

Medewerkers aan het woord