Solliciteer direct

Communicatie medewerker

Ben jij een goede schrijver, een creatieve contentspecialist, en een snelle schakel als het aankomt op interne en externe communicatie initiatieven? Dan is de uitbreiding van onze afdeling Communicatie en Participatie hét perfecte moment voor jou om een volgende stap in je loopbaan te maken! 

Om de dienstverlening op het gebied van marketing en communicatie verder te professionaliseren en het team te ondersteunen zijn wij per direct op zoek naar een ervaren, creatieve en enthousiaste communicatiemedewerker (32-40 uur)

communicatie medewOVER DE FUNCTIE 

Als communicatiemedewerker zorg je samen met je team voor de vertaling van onze corporate communicatiestrategie ‘Goed voor elkaar’ in een marketing- communicatieplan en werk je aan de uitvoering hiervan.

Zowel voor interne als externe doelgroepen ontwikkel je concepten en middelen, media en activiteiten ten behoeve van de positionering en organisatiecommunicatie van Logchies renovatie en onderhoud.

JOUW VOORNAAMSTE TAKEN

WIE WIJ ZOEKEN

Wij zoeken een ervaren, klant- en resultaatgerichte communicatiemedewerker die zorgt voor het uitdragen van onze strategie en organisatiecultuur, zowel intern als extern. 

Jouw achtergrond:

Een schrijfopdracht maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

WAT WIJ BIEDEN:

BEN JE ENTHOUSIAST OVER WERKEN BIJ LOGCHIES EN OVER DEZE FUNCTIE?

Wees er snel bij en reageer! Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Myriam van der Wijk, Manager Communicatie en Participatie via 0251-264 000.

OVER LOGCHIES

Dagelijks werken wij met ruim 200 collega’s met passie en plezier aan het verbeteren, onderhouden en beheren van bestaand vastgoed waarin de bewoner centraal staat. Onze medewerkers zijn de kracht van de organisatie en we investeren in duurzame relaties met onze medewerkers, klant, ketenpartners en bewoners. Zij vormen een belangrijke bron voor het continu verbeteren van onze dienstverlening. We werken met elkaar voor het beste resultaat en willen de klant telkens verrassen met ons organiserend vermogen, innovatie, kennis en kwaliteit als vastgoedadviseur. Wij zijn als organisatie volop in beweging en we hebben een hoog ambitieniveau. 
Bekijk hieronder de film 'Wij zijn Logchies' voor een indruk van ons team en ons werk. 

 Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Medewerkers aan het woord