Solliciteer direct

Bouwkostendeskundige / Calculator (ZZP of Vast)

Bij Logchies renovatie en onderhoud zetten ruim 130 gedreven vakmensen zich dagelijks in voor het onderhoud, beheer en de verduurzaming van bestaand vastgoed van woningcorporaties, vastgoedbeheerders, institutionele beleggers, scholen en VVE's. Als klant- en resultaatgerichte organisatie kennen wij de behoefte van onze opdrachtgevers én de bewoners, waardoor we hen telkens weer verrassen met onze service, kennis en kwaliteit. Met een fijn team werken we met passie en plezier voor het beste resultaat: Goed voor elkaar!

Kom jij ons team versterken?

OVER DE FUNCTIE | Logchies zoekt een bouwkostendeskundige / calculator (vast / ZZP) voor onze mooie groot onderhoud en renovatieprojecten in en rond Amsterdam. Je werkt samen met het team Planontwikkeling om onze opdrachtgevers diverse investeringsscenario’s voor te leggen. Je bent een kostenbewaker en signaleert financiële consequenties en zorgt samen met het team om voor de klant tot het beste scenario te komen, zowel kwalitatief als prijstechnisch. Dit uiteraard met duurzaamheid als uitgangspunt.

WAT GA JE DOEN? Je werkt zelfstandig de klantvraag uit, hebt een sturende rol als het gaat om prijsvorming en stelt risico- en tijdsanalyses voor projecten op. Je adviseert en bespreekt scenario’s en projectplanningen. Je speelt een belangrijke rol in de planontwikkelingsfase en bent betrokken van de ontwikkelingsfase tot de realisatiefase. Daarbij doe je ook verbetervoorstellen om de ketensamenwerking te optimaliseren.

WIE WIJ ZOEKEN  | Voor deze functie zoeken wij een ervaren en teamgerichte collega met conceptueel en analytisch denkvermogen. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, zowel met collega’s als ketenpartners, bent resultaat- en klantgerichtheid en legt graag verbinding. Je bent gewend om meerdere projecten tegelijkertijd uit te werken zonder het overzicht te verliezen.

JOUW ACHTERGROND

WAT WIJ BIEDEN | Wij bieden je een fijne, collegiale werkomgeving in een gedreven en enthousiast team. Wij handelen en werken volgens onze kernwaarden, namelijk passie en plezier, open en professioneel, ambitieus, klantgericht, trots en innovatief. Onze medewerkers zijn de kracht van onze organisatie en hun kennis en ontwikkeling staan centraal in het beleid van Logchies. Je krijgt bij Logchies de gelegenheid om jezelf verder te ontplooien. Bij deze functie behoren een goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

HERKEN JIJ JEZELF IN DEZE FUNCTIE?  Reageer dan snel via de solliciteer direct knop (onderaan en bovenaan deze pagina) en stuur ons je motivatiebrief met CV t.a.v. Tamara de Graaff, HR Manager.(Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld).

Solliciteer direct

Medewerkers aan het woord