Solliciteer direct

Bewonersbegeleider / Participatiemedewerker

Als bewonersbegeleider / participatiemedewerker ben jij voor, tijdens en na de uitvoering van onderhoud- en renovatieprojecten de schakel naar de bewoners. Je bekijkt de impact van de werkzaamheden vanuit het bewonersperspectief. Je vertaalt het projectplan en de technische verbeteringen in de woning naar een begrijpelijke communicatieboodschap. Je zorgt voor goed geïnformeerde bewoners die akkoord gaan met de uitvoering van het project en bereidt bewoners voor op de planning en de mogelijke overlast van de werkzaamheden. Zo zorg je ervoor dat bewoners klaar voor de start zijn.

In verband met de toename van onze onderhoud- en renovatieprojecten zijn wij per direct op zoek naar een betrokken en enthousiaste Bewonersbegeleider / Participatiemedewerker (32 uur).

Bekijk in de video wat er zoal bij de functie van bewonersbegeleider/ participatiemedewerker komt kijken: 


DE VOORNAAMSTE TAKEN   
 • Samenwerken met het interne projectteam (planontwikkelaar, projectleider, werkvoorbereider, uitvoerder) tijdens de voorbereiding en uitvoering van onderhouds- en renovatieprojecten voor onze verschillende opdrachtgevers.
 • Verbinding leggen tussen de techniek en het sociale aspect van de werkzaamheden
 • Behalen 70% akkoord voor uitvoering werkzaamheden
 • Signaleren aandachts- en/of probleemgebieden binnen privésfeer van de bewoner (sociale kaart) en terugkoppeling aan opdrachtgever en projectteam
 • Aanspreekpunt tijdens uitvoering (bewonerstelefoon en email)
 • Contact met de opdrachtgever en de bewoners
 • Het bieden van bewonersbegeleiding op de projectlocatie en vanuit kantoor
 • Het geven van informatie aan bewoners over het desbetreffende project, zowel telefonisch, tijdens (inloop-)spreekuren als bij bewoners thuis
 • Schrijven en produceren van passende bewonerscommunicatiemiddelen
 • Afnemen van tevredenheidsenquêtes en woonwensenonderzoeken
 • Verzorgen van de WoonWijzer bij de oplevering van het project
 • Bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de dienst bewonerscommunicatie

OVER JOU
Voor deze diverse functie zoeken wij een sociaal vaardige, empathische collega die stevig in zijn / haar schoenen staat. Je bent doortastend, stelt veel vragen aan je collega’s in het projectteam en doet er alles aan om bewoners goed te informeren en voor te bereiden.

Jij voldoet aan het volgende profiel:

Tessa Gooijer aanbellen

DIT IS JOUW TEAM 
Wij bieden je een prettige en collegiale werkomgeving in een gedreven en enthousiast team. Je komt te werken binnen het team Communicatie en Participatie dat onder andere verantwoordelijk is voor de bewonersparticipatie en bewonersbegeleiding bij onderhouds- en renovatieprojecten. Het team houdt zich ook bezig met de ontwikkeling van concepten en middelen voor de verbinding tussen techniek, bewoners, opdrachtgever en ketenpartners.Op dit moment bestaat dit team uit vier bewonersbegeleiders, een communicatiemedewerker en de Manager Communicatie en Participatie én binnenkort dus jij! 

WAT WIJ BIEDEN
Je wordt onderdeel van een organisatie waarin we in teams samenwerken aan het continu verbeteren van de dienstverlening. Onze medewerkers zijn de kracht van de organisatie en de ontwikkeling van kennis staat centraal in het beleid van Logchies. Je krijgt bij ons de gelegenheid om jezelf verder te ontplooien en trainingen te volgen. Zitten onze kernwaarden verbinden, verbeteren, passie en ambitie ook in jouw DNA? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit kun je verwachten:

Bekijk onze film en zie waarom werken bij Logchies zo leuk is!


INTERESSE?

Laat het ons snel weten als je interesse hebt! Stuur je motivatie met CV naar: Shanice Gonulal via Shanicegonulal@logchies.nl
Wil je meer informatie over de functie? Bel of stuur een appje naar Shanice via het telefoonnummer: 06 38 53 53 14. 
(Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld).

 

Solliciteer direct

Medewerkers aan het woord