Solliciteer direct

Applicatiebeheerder / ICT Medewerker

Over de functie

Als Applicatiebeheerder / ICT Medewerker ben je verantwoordelijk voor de ICT-ondersteuning. Je lost (samen met onze partners) storingen op, coördineert, voert changes uit, biedt algemene ondersteuning en voert preventieve beheeracties uit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de informatiebeveiliging en het communiceren hierover met de gebruikers. Het uitgangspunt daarbij is dat we de gebruikers gelukkig willen maken door slimme automatiseringsoplossingen te bedenken en te bieden. Daarbij kijk je goed naar de werkwijze van de gebruikers (medewerkers, klant, keten) en adviseer je in het slim en optimaal inzetten van Microsoft applicaties (ERP, CRM, Office 365), Robotisering en ons low-code platform. Je werkt vanuit ons kantoor in Beverwijk.

Functioneel- en applicatiebeheer van ons Microsoft platform (Office 365) is een uitdaging waar je de komende jaren veel kan leren en kan opbouwen voor de diverse gebruikersgroepen (medewerkers, partners en keten). We zoeken een collega met een brede ICT interesse, die graag de regie en controle heeft over de operationele ICT omgeving en kan communiceren met alle betrokken partijen en wil werken in een cloud-ready ICT-omgeving.

Jouw voornaamste taken zijn:

Wie wij zoeken

Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een persoon met technische en organisatorische kwaliteiten, die goed kan samenwerken. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden om op alle niveaus het gesprek aan te gaan. Je kan goed en zelfstandig prioriteiten stellen. Door jouw resultaatgerichtheid ben je in staat om de beoogde resultaten te bereiken en je weet anderen op een natuurlijke wijze mee te krijgen. Je toont initiatief en werkt zeer zelfstandig. 

Jouw achtergrond:

Wat wij bieden

OVER LOGCHIES

Dagelijks werken wij met ruim 200 collega’s met passie en plezier aan het verbeteren, onderhouden en beheren van bestaand vastgoed waarin de bewoner centraal staat. Onze medewerkers zijn de kracht van de organisatie en we investeren in duurzame relaties met onze medewerkers, klant, ketenpartners en bewoners. Zij vormen een belangrijke bron voor het continu verbeteren van onze dienstverlening. We werken met elkaar voor het beste resultaat en willen de klant telkens verrassen met ons organiserend vermogen, innovatie, kennis en kwaliteit als vastgoedadviseur. Wij zijn als organisatie volop in beweging en we hebben een hoog ambitieniveau. 

Bekijk hieronder de film 'Wij zijn Logchies' voor een indruk van ons team en ons werk. 

Interesse?

Herken jij jezelf in deze functie? Reageer dan snel en stuur je motivatie met CV naar: werken@logchies.nl t.a.v. Laura Keijer, HR Manager. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jan van der Kolk, Procesmanager, op 0251-264 000.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer direct

Medewerkers aan het woord