Solliciteer direct

Allround timmerman dagelijks onderhoud

Met ruim 200 gedreven en gekwalificeerde professionals zorgen we voor de verduurzaming en het onderhoud van vastgoed. We doen mooi werk met een fijn team! Als vastgoedadviseur met het VGO- keur richten wij ons op woningcorporaties en vastgoedbeheerders, tevens werken we voor institutionele beleggers, scholen en VVE's. Wij zijn als organisatie volop in beweging en we hebben een hoog ambitieniveau. In de vier portretten onderaan deze vacature vertellen onze medewerkers, waarom werken bij Logchies zo leuk is. Je kunt ook meer informatie over ons vinden op de pagina's: De Mensen | Continu Verbeteren | Oplossingen Bedenken | Samen Vieren.

Kom jij ons team versterken?

OVER DE FUNCTIE | Als Allround timmerman dagelijks onderhoud verricht je reparatie-, onderhouds- en inspectiewerkzaamheden aan de woningen die wij onderhouden voor onze opdrachtgevers. De uitvoering van deze werkzaamheden (timmerwerk, stuc- en tegelwerk en installatiewerkzaamheden) vindt plaats in woningen in bewoonde staat

Bekijk hieronder het leuke filmpje van Daan die vertelt over zijn werk als Timmerman bij Logchies.DE VOORNAAMSTE TAKEN

WIE WIJ ZOEKEN  | Wij zoeken een klantgerichte en veelzijdige collega met goede communicatieve vaardigheden.

WAT WIJ BIEDEN: KENNISONTWIKKELING EN LEUKE COLLEGA'S 

Je komt te werken in een prettige, collegiale werkomgeving en je werkt samen in een gedreven en enthousiast team. Bij Logchies werken we volgens de kernwaarden: passie en plezier, open en professioneel, ambitieus, klantgericht, trots en innovatief. Onze medewerkers zijn de kracht van onze organisatie en hun kennis en ontwikkeling staan centraal in het beleid van Logchies. Je krijgt bij Logchies de gelegenheid om jezelf verder te ontplooien. Bij deze functie behoren een goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

HERKEN JIJ JEZELF IN DEZE FUNCTIE? Laat het ons snel weten wanneer je interesse hebt! Reageer dan via de solliciteer direct knop (onderaan en bovenaan deze pagina) en stuur ons je motivatiebrief met CV t.a.v. Tamara de Graaff, HR Manager. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Menno Moos, Manager Mutatie- en Dagelijks Onderhoud op 0251-264 000. (Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld).

Solliciteer direct

Medewerkers aan het woord