Solliciteer direct

Allround timmerman mutatie onderhoud

Dagelijks werken wij met ruim 200 collega’s met passie en plezier aan het verbeteren, onderhouden en beheren van bestaand vastgoed waarin de bewoner centraal staat. Onze medewerkers zijn de kracht van de organisatie en we investeren in duurzame relaties met onze medewerkers, klant, ketenpartners en bewoners. Zij vormen een belangrijke bron voor het continu verbeteren van onze dienstverlening. We werken met elkaar voor het beste resultaat en willen de klant telkens verrassen met ons organiserend vermogen, innovatie, kennis en kwaliteit als vastgoedadviseur. Wij zijn als organisatie volop in beweging en we hebben een hoog ambitieniveau. 

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie waarbij je verschillende werkzaamheden uitvoert voor onze opdrachtgevers? Krijg jij energie van het opknappen van woningen en vind je het leuk om zelfstandig te werken? Solliciteer dan voor de functie van allround timmerman bij Logchies!

Kom jij ons team versterken?

OVER DE FUNCTIE | Als allround timmerman op de afdeling mutatie onderhoud bij Logchies is geen dag hetzelfde. Je werkt in verschillende woningen waar je diverse werkzaamheden uitvoert. De ene dag plaats je bijvoorbeeld en wandje in een oude Amsterdamse woning en de andere dag ben je in een andere woning bezig met metselreparaties, zodat de tegelzetter de volgende dag zijn werk kan doen. De werkzaamheden voer je uit volgens het projectplan, aangevuld met aanwijzingen en instructies van de projectleider. Jouw werkgebied is voornamelijk regio Amsterdam. 

Bekijk hier het filmpje van Daan die vertelt over zijn baan als timmerman:WIE WIJ ZOEKEN
 Wij zoeken een klantgerichte en veelzijdige collega met goede communicatieve vaardigheden. Heb jij een afgeronde MBO-opleiding in een technische richting (met voorkeur een afgeronde Timmerman 2 of 3 opleiding), minimaal 2 jaar ervaring als timmerman en ben je in het bezit van een rijbewijs B? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WIJ BIEDEN JOU:
Bekijk onze film en zie waarom werken bij Logchies zo leuk is!

INTERESSE? 

Klik dan op de link en solliciteer direct. 

Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met onze recruiter Dennis van der Veen via 06-49204330. 

Solliciteer direct

Medewerkers aan het woord