20 maart 2024

Woensdag 27 maart: de jaarlijkse Bewust Veilig-dag

De Bewust Veilig-dag is een intitiatief van Bouwend Nederland, Techniek Nederland, Onderhoud NL en Aannemersfederatie Nederland. Zij hebben de handen ineengeslagen om jaarlijks op de derde woensdag in maart Bewust Veilig te zijn. Bedrijven in de bouw en infrastructuur staan deze dag (extra) stil bij Veilig Werken. De motivatie van de campagne is dat iedereen aan het eind van de werkdag weer gezond en veilig naar huis moet kunnen. Dit jaar heeft de campagne het thema 'Veiligheid versterkt als je samenwerkt', en daar staan wij volledig achter.

Veiligheid verdient prioriteit!

We weten het allemaal: veiligheid verdient alle aandacht. Toch kunnen we er altijd nog meer aandacht aan besteden. Woensdag 27 maart zien wij daarom als een mooi moment om veiligheid extra onder de aandacht te brengen. Want, het is van belang dat we ons iedere dag bewust zijn van het thema veiligheid en dat we de focus houden op zo min mogelijk ongevallen. Dat geldt voor iedere medewerker in ons bedrijf en in de keten (klant en onderaannemers).

Vandaag extra aandacht voor veiligheid

Ons directie- en managementteam gaat samen met enkele afdelingsmanagers en het KAM team op woensdag 27 maart een aantal projecten bezoeken. We gaan met deze medewerkers in gesprek over veiligheid op de werkvloer en nemen actief deel aan de toolbox over de nut en noodzaak van werkplekinspecties (WPI’s).

Als voorproefje hebben wij de Bewust Veilig-krant verspreid binnen de organisatie, zowel in het Nederlands als in het Engels. Hierin worden verschillende onderwerpen behandeld, van werken op hoogte tot het voorkomen van lichamelijke klachten, en van werken met elektrisch materieel tot veiligheid op en langs de weg.

Er zijn op woensdag 27 maart ook online toolboxen beschikbaar met diverse veiligheidsonderwerpen die de verschillende teams binnen Logchies kunnen volgen.

Voor meer informatie over de campagne Bewust Veilig kun je kijken op: Bewustveilig.com 

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
7 mei 2024
Wij gaan werkkleding recyclen!
Wij zijn trots om aan te kondigen dat we vanaf nu onze werkkleding recyclen via de Workman Recycle-ton op aanraden van onze kledingleverancier Verfgroothandel Plug BV! Met deze stap dragen we actief bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.
Lees meer »
1 mei 2024
Campagne Traineeship Logchies x Rochdale gestart!
We zijn verheugd om de lancering van ons nieuwe traineeship programma van Logchies en Woningstichting Rochdale Amsterdam aan te kondigen! Dit is de perfecte kans voor jong talent om zich te verdiepen in ketensamenwerking, gevelonderhoud en de renovatie van vastgoed.
Lees meer »
24 april 2024
Succesvolle Onboarding middag voor Team Isolatiespoor
Verleden week hebben we samen met Woonwaard en Lenferink Vastgoedonderhoud een dynamische onboarding middag georganiseerd voor alle nieuwe collega’s binnen het Isolatiespoor team.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!