19 maart 2021

Veilig werken én een veilig thuis: Doe mee met de test!

Doe de thuis veiligheidstest!

Zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving voor alle medewerkers heeft binnen Logchies doorlopend de aandacht. Om in deze bijzondere tijden waarin we veel thuiswerken toch aandacht te besteden aan de landelijke Bewust Veilig Dag krijgen alle Logchies medewerkers een ‘Bewust Veilig Thuis’ pakket toegestuurd met daarin een link naar de ‘Veilig Thuis Scan’. 

Bewust Veilig Iedere Dag

De landelijke Bewust Veilig dag op woensdag 24 maart 2021 staat dit jaar bij Logchies in het teken van veiligheid op de werkvloer én een veilig thuis. Doe ook de online Veilig Thuis Scan en ontvang tips van onze veiligheidscoördinator.

Veilig Thuis Scan

Door de Veilig Thuis Scan in te vullen wordt je je bewust van hoe veilig jouw woning is. Want, doen de batterijen in de rookmelder het nog? En weet jij waar de dichtstbijzijnde AED is? Doe hier de test, vul je e-mailadres* in en krijg persoonlijke tips van onze veiligheidsexpert: https://tinyurl.com/veiligthuisscan. (Het e-mailadres* wordt eenmalig en alleen gebruikt om de tips van de veiligheidsexpert toe te sturen). 

Bewust veilig flyer kleinHet Bewust Veilig Thuis pakket voor Logchies medewerkers bestaat verder uit de volgende onderdelen:

Meer over de landelijke Bewust Veilig-dag

De Bewust Veilig Dag is een initiatief van o.a. Bouwend Nederland en Onderhoud NL, Aannemersfederatie Bouw en Infra, CUMELA Nederland en Techniek Nederland. Zij hebben de handen ineengeslagen om jaarlijks op de derde (dit jaar eenmalig op de vierde) woensdag in maart, Bewust Veilig te zijn. Bedrijven in de bouw en infrastructuur staan deze dag (extra) stil bij Veilig Werken. De motivatie van de campagne is dat iedereen aan het eind van de werkdag weer gezond en veilig naar huis moet kunnen. Een veilige werkplek voor iedereen kunnen we alleen realiseren als we ons daar ook gezamenlijk voor inzetten. Iedereen moet zijn steentje bijdragen en zijn of haar verantwoordelijkheid nemen.

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief van maart 2020

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
8 juni 2022
De Alliantie kiest voor circulaire keukens bij mutatiewoningen
Het is de ‘NXT-step’ binnen de duurzaamheidsambities van de Alliantie en Logchies met opschaling van circulaire keukens binnen mutatieonderhoud.
Lees meer »
23 mei 2022
Feestelijke afsluiting transformatie Staalmanpleinbuurt
Trots op het resultaat van onze duurzame samenwerking met de Alliantie in de Staalmanpleinbuurt. Tijd voor feest met de bewoners en omwonenden.
Lees meer »
19 april 2022
Door het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter werken
“Door data en het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter en effectiever werken. Spotr is voor ons een van de ontwikkelingen waarin we geloven."
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!