17 March 2020

Richtlijnen van Logchies in kader van COVID19 virus

Veilig gezond

De Rijksoverheid heeft maatregelen ingevoerd om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Logchies renovatie en onderhoud werkt hieraan vanzelfsprekend mee. We doen alles wat mogelijk is om onze dienstverlening op een goede en verantwoorde manier voort te zetten.

Maatregelen tot 6 april

Om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen zijn onze medewerkers persoonlijk en via e-mail geïnformeerd over het advies van RIVM. Onze vaklieden en het kantoorpersoneel houden zich in ieder geval aan de volgende instructies:

Onze werkzaamheden gaan in principe gewoon door 

Werkzaamheden worden in principe gewoon uitgevoerd. Onze medewerkers houden zich daarbij strikt aan de bovenvermelde instructies. Indien wij in de woning een technische ingreep moeten uitvoeren, of wanneer het nodig is dat een bewoner ramen of deuren opent, dan vragen wij bewoners vooraf of zij een van de symptomen hebben (hoest, verkouden en/of koorts), of zij in een risicogebied zijn geweest of tot een kwetsbare doelgroep behoren. In dat geval plannen wij, in overleg met de bewoner, een nieuwe afspraak op een later moment. 

Werkzaamheden kunnen vertraging oplopen

Onze medewerkers en onze ketenpartners volgen de richtlijnen van het RIVM. Het kan gebeuren dat er, door de omstandigheden, vertragingen ontstaan en wij onze afspraken niet goed na kunnen komen. Wij vragen bewoners om begrip daarvoor.

Wij zijn telefonisch en digitaal bereikbaar 

Ons kantoor is geopend. Wel vragen wij u zoveel mogelijk telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen. Wanneer u verkouden bent, hoest en/of koorts heeft, vragen wij u ons kantoor niet te bezoeken. Logchies is bereikbaar via 0251 264000 en via info@logchies.nl. Zie ook onze pagina met contactgegevens

Wij wensen u en uw naasten veel gezondheid in deze periode.

Met vriendelijke groet,

Logchies renovatie en onderhoud

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
11 February 2020
Samen verduurzamen voor Parteon
Met de ondertekening van de raam-overeenkomst zetten we samen met Parteon de eerste stap in de co-making samenwerking voor verduurzaming.
Lees meer »
4 February 2020
Extra aandacht: Goed voor elkaar!
Met het Klaar voor de Start pakket krijgt een goede start van de werkzaamheden en de voorbereiding meer aandacht én maken we het een beetje leuker.
Lees meer »
19 January 2020
De reis gaat door: Vervolg transformatie Staalmanpleinbuurt
Maart 2020 start het vertrouwde bouwteam met de volgende fase van de transformatie en verduurzaming in de Staalmanpleinbuurt te Amsterdam.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!