17 maart 2020

Richtlijnen van Logchies in kader van COVID19 virus

Veilig gezond

De Rijksoverheid heeft maatregelen ingevoerd om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Logchies renovatie en onderhoud werkt hieraan vanzelfsprekend mee en volgt het protocol 'Samen veilig doorwerken . We doen alles wat mogelijk is om onze dienstverlening op een goede en verantwoorde manier voort te zetten.

Maatregelen tot nader order

Om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen zijn onze medewerkers persoonlijk en via e-mail geïnformeerd over het advies van RIVM. Onze vaklieden en het kantoorpersoneel 'volgen het protocol en houden zich in ieder geval aan de volgende instructies:

Onze werkzaamheden gaan door conform het protocol 'Samen veilig doorwerken'

Werkzaamheden worden in principe gewoon uitgevoerd. Onze medewerkers houden zich daarbij strikt aan de bovenvermelde instructies en werken volgens het protocol 'Samen veilig doorwerken'. Indien wij in de woning een technische ingreep moeten uitvoeren, of wanneer het nodig is dat een bewoner ramen of deuren opent, dan vragen wij bewoners vooraf of zij een van de symptomen hebben (hoest, verkouden en/of koorts), of zij in een risicogebied zijn geweest of tot een kwetsbare doelgroep behoren. In dat geval plannen wij, in overleg met de bewoner, een nieuwe afspraak op een later moment. 

Werkzaamheden kunnen vertraging oplopen

Het kan gebeuren dat er, door de omstandigheden, vertragingen ontstaan en wij onze afspraken niet goed na kunnen komen. Wij vragen bewoners om begrip daarvoor.

Wij zijn telefonisch en digitaal bereikbaar 

Ons kantoor is geopend. Wel vragen wij u zoveel mogelijk telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen. Wanneer u verkouden bent, hoest en/of koorts heeft, vragen wij u ons kantoor niet te bezoeken. Logchies is bereikbaar via 0251 264000 en via info@logchies.nl. Zie ook onze pagina met contactgegevens

Wij wensen u en uw naasten veel gezondheid in deze periode.

Met vriendelijke groet,

Logchies renovatie en onderhoud

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
13 juli 2020
Circulariteit belangrijk onderdeel van renovatieproject Parteon
Toepassing dakraam van reclaimed hout bespaart grondstoffen en CO2. Bekijk de reis van reclaimed hout naar circulair VELUX dakraam
Lees meer »
13 juli 2020
Een (virtueel) kijkje in ons kantoor…
Kom je even kijken in ons nieuwe kantoor? Wij zijn trots op ons vernieuwde kantoor en hebben een virtuele rondleiding gemaakt... wees welkom!
Lees meer »
30 maart 2020
Protocol samen veilig doorwerken voor bouw- en technieksector
Door het vastgestelde protocol vanuit het Rijk en de sector kunnen we samen zorgdragen dat iedereen in de keten veilig door kan werken ‘Goed voor elkaar’.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!