2 juli 2019

Reflectie op RGS uitwisselings stage bij Rochdale en Logchies

Nimeto studenten RGS stage

Beide stagiairs hebben de opleiding Vastgoedonderhoud bij Nimeto in Utrecht afgerond. Zowel Koos als Suze kwamen in aanmerking voor deze Excellente Vastgoedstage, waarbij de verschillende fases van het RGS proces worden doorlopen. Beide hebben gewerkt en ervaring opgedaan binnen het Meerjarenprogramma Samen Duurzaam, een co-makersamenwerking met Rochdale voor het verduurzamen van het bezit, meer informatie op de referentiepagina: Verduurzamingsproject voor betere labels

nimeto suze koosDe uitwisselingsstage van vier maanden bij zowel Logchies als Rochdale was een fantastische gelegenheid voor hen om vanaf initiatieffase van Rochdale, planontwikkelings-fase van Rochdale en Logchies, tot en met de uitvoeringsfase ervaring op te doen.

Reflectie op de stage:

Zowel de twee stagiairs als Logchies en Rochdale hebben veel geleerd van de uitwisseling, zoals: "Doe eerder in het RGS proces een scrumsessie zodat de kaders nog duidelijker zijn". 

De Nimeto studenten deelden hun ervaringen van de stageperiode tijdens de eindpresentatie bij Rochdale op kantoor: 

suze aan het werk
Koos: “Het is gaaf om alles in de praktijk te zien en te ervaren. Ik vind het bijzonder om te merken wat voor eenheid er is samen met de ketenpartners en Rochdale. Er wordt samengewerkt als één team. De basis voor resultaatgericht samenwerken eigenlijk… Logchies is daarbij echt een adviseur en sparringpartner van Rochale. Ik vond het echt heel leuk om de theorie in de praktijk te kunnen toepassen.”

Suze: “In deze periode heb ik een kijkje in de keuken gekregen bij zowel een woningcorporatie als een aannemer en dat heeft me vele inzichten verschaft. Tevens heb ik veel mogelijkheden gekregen tot zien, bijwonen en zelf doen! Dat heeft mijn stageperiode tot een waardevolle stage voor mij gemaakt. Naast verkregen inzichten ben ik trots op mijn doorgemaakte groei en de ontwikkeling binnen mijn leerdoelen.“

Dat het werken in de sector Suze goed is bevallen is wel gebleken: Na de bouwvakvakantie komt Suze in dienst bij Logchies renovatie en onderhoud! Wij wensen haar veel succes met deze eerste stap in haar carrière!

 

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief Logchischerwijs.

Deel dit bericht
Lees hier meer nieuws over onze activiteiten en projecten
8 juni 2022
De Alliantie kiest voor circulaire keukens bij mutatiewoningen
Het is de ‘NXT-step’ binnen de duurzaamheidsambities van de Alliantie en Logchies met opschaling van circulaire keukens binnen mutatieonderhoud.
Lees meer »
23 mei 2022
Feestelijke afsluiting transformatie Staalmanpleinbuurt
Trots op het resultaat van onze duurzame samenwerking met de Alliantie in de Staalmanpleinbuurt. Tijd voor feest met de bewoners en omwonenden.
Lees meer »
19 april 2022
Door het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter werken
“Door data en het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter en effectiever werken. Spotr is voor ons een van de ontwikkelingen waarin we geloven."
Lees meer »