8 maart 2024

Feestelijk ontbijt voor onze Logchies-vrouwen

Tijdens de Internationale Vrouwendag, ofwel Dag van de Bouwvrouwen, op vrijdag 8 maart hebben wij onze 50 Logchies-vrouwen extra in het zonnetje gezet! En dat doen wij met een heerlijk ontbijt via Sjeff. en een presentatie van powervrouw Paulina Logchies, Algemeen Directeur van Logchies. Na de inspirerende presentatie werden de boeken ‘New Female Leader’ van Caroline Glasbergen uitgereikt. Hét handboek voor vrouwen die vanuit hun eigen waarden willen leiden, een visie die wij binnen Logchies ondersteunen.
 
Paulina over het vrouwelijk leiderschap: “Als vrouwelijk leider van een bouwbedrijf, ben ik helaas nog een uitzondering. Daarom vind ik het belangrijk om op dagen als deze aandacht te vragen voor meer diversiteit. Ik ben ervan overtuigd dat diversiteit in teams meer verschillende perspectieven met zich meebrengt, wat de creativiteit en innovatie absoluut stimuleert. Verschillende achtergronden en ervaringen leiden vanuit mijn ervaring tot een bredere reeks ideeën en oplossingen. In iedere vrouw zit een geboren leider, schroom niet om dat ook in jouw werk te laten zien!”
 
Wil jij werken bij een bedrijf waar ruimte is voor jouw groei en ontwikkeling? Bekijk onze vacatures en laten we kennismaken: https://lnkd.in/eVXpqcfp

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
7 mei 2024
Wij gaan werkkleding recyclen!
Wij zijn trots om aan te kondigen dat we vanaf nu onze werkkleding recyclen via de Workman Recycle-ton op aanraden van onze kledingleverancier Verfgroothandel Plug BV! Met deze stap dragen we actief bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.
Lees meer »
1 mei 2024
Campagne Traineeship Logchies x Rochdale gestart!
We zijn verheugd om de lancering van ons nieuwe traineeship programma van Logchies en Woningstichting Rochdale Amsterdam aan te kondigen! Dit is de perfecte kans voor jong talent om zich te verdiepen in ketensamenwerking, gevelonderhoud en de renovatie van vastgoed.
Lees meer »
24 april 2024
Succesvolle Onboarding middag voor Team Isolatiespoor
Verleden week hebben we samen met Woonwaard en Lenferink Vastgoedonderhoud een dynamische onboarding middag georganiseerd voor alle nieuwe collega’s binnen het Isolatiespoor team.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!