30 augustus 2021

Diversiteit in de bouw moet komen uit verschillende branches

Paulina Logchies Bouwvrouw 2021

Onze algemeen directeur Paulina Logchies is door Cobouw genomineerd voor de titel Bouwvrouw 2021. Lees hier het interview van Cobouw over onder andere haar visie op verduurzamen en het slimmer transformeren en onderhouden van bestaande bouw.

Binnen Logchies werken we resultaatgericht samen in teams met een diverse samenstelling, uiteenlopende competenties en met verschillende achtergronden. De kracht van Paulina is om het talent van de mensen in de organisatie tot zijn recht te laten komen. Ieder werkt vanuit zijn of haar eigen talent in een lerend team samen aan het continu verbeteren binnen strategische thema’s zoals, circulariteit, veiligheid, duurzaamheid, innovatie en digitalisering. Door haar duidelijke visie op continu verbeteren en diversiteit, vormen we lerende teams die elke dag sterker en beter worden en plezierig samenwerken, elkaar inspireren, stimuleren en uitdagen om mooie projecten te realiseren voor onze opdrachtgevers en de bewoners: Goed voor elkaar!

Cobouw bouwvrouw 2021

Naast Paulina Logchies maken ook Marieke Mentink (vestigingsdirecteur Dura Vermeer Hengelo) en Anja Vijselaar (directeur energie bij WSP Nederland) kans op de titel Cobouw Bouwvrouw 2021. De jury heeft het drietal uit bijna honderd aanmeldingen voor de jaarlijkse verkiezing geselecteerd. De winnaar wordt op 30 september bekendgemaakt.

Meer weten? Kijk op Cobouw.nl

Lees ook het eerdere artikel: Paulina Logchies genomineerd voor Cobouw Bouwvrouw 2021

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
22 juli 2021
Sterke staaltjes van circulair renovatieproject Staalmanplein
Samen met de Alliantie hebben we de brug van denken naar doen kunnen slaan. Bekijk hier de korte films over de transformatie van het Staalmanplein.
Lees meer »
10 juli 2021
Paulina Logchies genomineerd voor Cobouw Bouwvrouw 2021
Een zeer terechte nominatie van onze algemeen directeur, die zich zich met passie inzet om diversiteit binnen de sector in de praktijk te brengen.
Lees meer »
9 juli 2021
Heb je 10 minuten? Bekijk hieronder de circulaire reis...
Wij zijn trots op de circulaire reis met de Alliantie en onze ketenpartners en de transformatie van het Staalmanplein. Klik hieronder door naar de film.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!