14 juli 2017

Asbestsanering en glasvervanging in één dag klaar

Asbestsanering Intermaris

Voor Intermaris gaan we onderhouds- en saneringswerkzaamheden uitvoeren bij 168 woningen, verdeeld over 7 complexen uit 1968 te Purmerend. De woningen zijn straks binnen één dag gereed en wind- en waterdicht.

 

Het werk is op dit moment in de voorbereidende fase. Het kritieke pad binnen de planning is de asbestsanering van de woningen, in relatie tot het schilderwerk. Omdat er asbesthoudend materiaal aanwezig is in alle 7 de complexen (beglazingskit en borstweringspanelen) bepalen deze werkzaamheden grotendeels de voortgang van de planning. De uitvoering start in september 2017. 


intermarisBinnen één dag wind en waterdicht


De efficiënte planning is tot stand gekomen doordat alle betrokken partijen input hebben kunnen leveren in de LEAN planning. Zo zijn we samen verantwoordelijk en is er cohesie in de samenwerking. Enkele maatgevende aspecten zijn:   


Leefbaarheid en toegankelijkheid

Tijdens bewonersavonden, voorafgaand aan de werkzaamheden, worden bewoners persoonlijk geïnformeerd. Om voldoende leefbaarheid en toegankelijkheid voor de bewoners tijdens de werkzaamheden te behouden worden er, tijdens het saneren van asbest, aan de galerijzijden noodtrappenhuizen geplaatst aan het einde van de galerijen. Hier wordt als voorzorg een containment op geplaatst. Zo kunnen de omwonenden gedurende de werkzaamheden veilig hun woning bereiken of verlaten. De bewoners van de woningen waar de sanering plaatsvindt kunnen tussen 8.00 uur en 13.00 uur in een rustwoning verblijven.
 

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze ervaring en aanpak bij asbestsanering?  Neem contact op met commercieel manager Cor Been via of 06-30837204.


---------------------------------------------------------------------------------------
Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief Logchischerwijs.

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
30 mei 2024
Uitslag van de 17e OVNH bekend
Op de finaleavond van de 17e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH) was ons volledige managementteam in galakleding aanwezig.
Lees meer »
7 mei 2024
Wij gaan werkkleding recyclen!
Wij zijn trots om aan te kondigen dat we vanaf nu onze werkkleding recyclen via de Workman Recycle-ton op aanraden van onze kledingleverancier Verfgroothandel Plug BV! Met deze stap dragen we actief bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.
Lees meer »
1 mei 2024
Campagne Traineeship Logchies x Rochdale gestart!
We zijn verheugd om de lancering van ons nieuwe traineeship programma van Logchies en Woningstichting Rochdale Amsterdam aan te kondigen! Dit is de perfecte kans voor jong talent om zich te verdiepen in ketensamenwerking, gevelonderhoud en de renovatie van vastgoed.
Lees meer »