Onze vacatures

Met plezier werken bij Logchies

Meer dan 100 gedreven en gekwalificeerde vakmensen werken dagelijks met passie en plezier aan het onderhoud, beheer en de verduurzaming van het vastgoed van onze diverse opdrachtgevers. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau voor de komende jaren. Op dit moment zijn wij op zoek naar: 

» Calculator | Werkvoorbereider afdeling Planmatig Onderhoud» Meewerkend stagiair Marketing en Communicatie» Uitvoerder / bouwplaatsmanager afdeling Renovatie» Werkvoorbereider afdeling Renovatie» Projectleider afdeling Renovatie» Werkvoorbereider | Uitvoerder afdeling Renovatie (combinatiefunctie)» Werkvoorbereider Dagelijks Onderhoud (36-40 uur)

Voor wie wij werkenplanmatig1

Met een breed dienstenpakket in de vastgoedzorg richt Logchies zich voornamelijk op vastgoedbeheerders, woningcorporaties, institutionele beleggers, overheidsinstellingen, gezondheidszorg, scholen en verenigingen van eigenaren.

Mensen zijn onze kracht!

De professionele vakmensen van Logchies renovatie en onderhoud zijn de kracht van de organisatie. Als kennisorganisatie en totaalonderhoudsbedrijf investeren wij veel energie, tijd en middelen in het ontwikkelen van onze medewerkers. Wij zorgen voor een juiste balans van aanwezige kennis en competenties binnen de organisatie. Zo nemen al onze vaklieden, projectleiders, teamleiders en planontwikkelaars deel aan een jaarlijks trainings- programma. Lees hier meer over de organisatie Logchies renovatie en onderhoud:

Wij staan altijd open voor nieuw talent!

Is er geen vacature op dit moment die bij jou past, maar ben je wel geïnteresseerd om bij ons te werken? Stuur ons je gegevens, je CV en een korte motivatiebrief over jouw ambities en vaardigheden en de functie waar je naar op zoek bent. Wie weet hebben we binnenkort een passende vacature. Je kunt je gegevens mailen naar hrm@logchies.nl